Badr Hari vs. Hesdy Gerges: Hari een stuk lichter

De vechtsportwereld maakt zich op voor de comeback van Badr Hari. De 33-jarige Marokkaanse Nederlander stapt vanavond in Ahoy bij het Glory 51 event de ring in tegen zijn opponent Hedsy Gerges. Over de uitkomst van het gevecht bestaat geen twijfel bij Badr: “Ik ga hem in elkaar slaan”.

Badr kijkt uit naar zijn terugkeer, na ruim vier maanden voorbereiding. “De afgelopen maanden kreeg ik er alleen maar meer zin in. Ik hou ervan om te vechten en Glory is het hoogste podium.”

Bij de weging voor het gevecht van zaterdag blijkt Hari een stuk lichter dan zijn opponent. Het scheelt met 101,8 om 111,4 kilo bijna tien kilo. “Je hoeft geen spierballen te hebben om mensen knock-out te slaan”, zegt Mike Passenier, al jarenlang de trainer van Hari, tegen NUsport. “Hij is nu ruim 10 kilo kwijt. Daardoor is hij weer vlot op zijn voeten, hij ziet dingen sneller en kan snel reageren.”

Glory 51 wordt zaterdag vanaf 21.00 uur uitgezonden bij Ziggo Sport. Het gevecht tussen Badr Hari en Hesdy Gerges is het slotstuk van de avond. Naar verwachting begint het gevecht vanavond rond 23.00 uur. (Bron/ lees verder: NuSport)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.