Badr Hari wint op punten van Hesdy Gerges

22

Badr Hari heeft op punten de titanenstrijd tegen Hesdy Gerges gewonnen in de zwaargewichtklasse tijdens Glory 51 in Ahoy. Beide heren gaven 3 ronden lang alles en waren zichtbaar uitgeput, maar uiteindelijk trok Hari aan het langste eind.

Het gevecht in Rotterdam was spannend en meeslepend. Met name in de eerste twee rondes gaven de twee Amsterdamse kickboksers elkaar niet veel toe. In de derde en laatste ronde wist Hari zijn opponent een aantal keer goed te raken. Na unanieme jurybeslissing werd de Marokkaans-Nederlandse legende vervolgens als winnaar aangewezen.

Voor de 33-jarige Badr Hari was dit gevecht zijn rentree in de ring. In november begon hij na een gevangenisstraf van zeven maanden weer met trainen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.