Drugsboten varen op klaarlichte dag naar Spaanse kust

37

Opmerkelijke beelden uit Spanje: op klaarlichte dag varen vier drugsboten het strand op van het het Spaanse dorpje Torreguadiaro om een lading drugs te verspreiden. De beelden zijn geschoten door de politie zelf en toont de onmacht om in te grijpen.

De boten komen uit Marokko en vervoeren grote hoeveelheden hasj. Dat zo’n groep boten op klaarlichte dag gefilmd is op de kust, is uniek.

Het toont een problematische onderbemanning bij de Spaanse politie. “De politiebonden klagen al langer dat er te weinig mensen zijn. De politie heeft bovendien geen materiaal om ze tegen te houden. De boeven varen met snellere boten en hebben moderner materiaal,” verteld NOS-correspondent Rop Zoutberg. (Bron/ lees verder: de NOS)

3 REACTIES

  1. De boten komen uit Marokko….tjsa, het zal wel niet uit Marokko komen en maar die schijnheiligheid van gelovige moslims omhoog houden. bah !

  2. Eeeeemm raar dat de Spaanse regering het wel filmt en rklame maken maar niet ingrepen . Waar zijn de militaire dan , zitten die aardappels te schillen in de kazerne ???????????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.