Opnieuw aanklacht van seksueel misbruik tegen Tariq Ramadan

38

De Zwitserse islamoloog Tariq Ramadan heeft een derde aanklacht van seksueel misbruik aan zijn broek. In Parijs heeft een 45-jarige vrouw aangifte gedaan vanwege seksueel misbruik. Dat heeft het Franse persbureau AFP vernomen uit bronnen dicht bij het dossier.

Het gaat om een Franse moslimvrouw die zegt tussen 2013 en 2014 meerdere keren verkracht is geweest door Ramadan. Ze zou bijzonder gewelddadige en vernederende seksuele daden hebben ondergaan tijdens tientallen rendez-vous in die periode.

Volgens het Franse radiostation Europe 1 had zij de man haar “verleden als escortgirl” toevertrouwd. Ramadan zou die elementen hebben gebruikt om de vrouw te bedreigen, aldus het radiostation. De vrouw zegt tevergeefs geprobeerd te hebben uit de greep van Ramadan te ontsnappen, maar hij bleef haar maar bedreigen, zegt een bron dicht bij het dossier. (Bron/ lees verder: Elsevier Weekblad)

5 REACTIES

  1. hee vriend , Tariq Ramadan ouwe rukkeeeer. ouwe geile bok. Tariq ramen dan. en waaneer ga je naar mekka om jou stoute daden schoon te vegen.

  2. Het is vooral weer een prima opsteker voor de islamitische gemeenschap (en hun nuttige moslinks idioten) dat de vrouwen die eindelijk aangifte hebben durven doen tegen deze sadistische ultra-perverse smeerlap, pardon… eh gematigde moderne moslim, onder 24 uurs politiebewaking moeten onderduiken.

  3. de jezuiten doen hun werk heel goed, in een land waar de media en de publieke opinie wordt gerund door bisschopjes kun je niets anders verwachten…..Biscchoppen komen wel weg na t aaien van onschuldige kinderen

  4. Valt me tegen Justitia. Katholieken zitten erachter? Weet je wel heel zeker dat de Joden er niet achter zitten? Dat het geen Zionistisch complot is om die lieve onschuldige, zachtmoedige goeierd van een Ramadan uit te lokken om vrouwen te verkrachten, op ze te pissen, ze verrot te slaan en hun kinderen te bedreigen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.