Familieleden overleden Yassine opgepakt voor vechtpartij rechtbank

33

Drie familieleden van yassine Majiti, de Marokkaanse Nederlander die in november vorig jaar werd doodgeschoten nadat hij een ruzie ging sussen tussen onbekenden, zijn deze week gearresteerd om een vechtpartij tijdens een pro-formazitting in de rechtbank van Den Bosch.

De twee broers van 20 en 22 jaar en de 36-jarige neef van Yassine Majiti werden opgepakt nadat zij de 39-jarige hoofdverdachte wilden slaan. De politie kwam tussenbeiden en de zitting werd geschorst. De advocaat van de familie Majiti bevestigt de arrestaties. Hij is echter boos over de aanhoudingen: “Er wordt veel te streng gereageerd tegen een familie die een zoon heeft verloren.”

Yassine Majiti, een 33-jarige Marokkaanse Bosschenaar, wilde een einde maken aan een ruzie op een parkeerplaats in Best tijdens een dansfeest toen hij een kogel door het hoofd kreeg. Hij overleed kort daarop in een ziekenhuis in Tilburg. Een 39-jarige verdachte uit Eindhoven werd een week later gearresteerd. (Bron/ lees verder: Omroep Brabant)

18 REACTIES

 1. Die kanker witte Nederlanders hebben kennelijk geen andere bezigheid, dus moeten ze weer de minderheidsgroep hebben. Die vuile rechters kunnen niet inleven in de emoties die de nabestaanden hebben en voelen.
  Bah, bah wat een vieze witte kutvolk is het toch!!!

 2. Het moet een ware martelgang voor je zijn W. om in Nederland te moeten wonen tussen al dat vieze witte kutvolk. Zou het daarom geen goed idee zijn om naar een of ander achterlijk apenland op te rotten waar ze er net zo lelijk uitzien als jij en het helemaal normaal is om je moeder van achteren te willen nemen zoals je elders hier in kleurrijke bewoordingen uiteenzette dat je favoriete bezigheid was?

  Je doet niet alleen jezelf er een plezier mee, wat al motivatie genoeg moest zijn, maar ook alle mensen die wel hier iets van hun leven willen maken. Die hebben namelijk last van jou en jouw “hulp.”

 3. Emir Joop, ga uitsterven kankerpedo dat je bent, hang die lelijke witte rotkop van je op of stop die in jouw moedersreet, moeilijk voor je “handicapt” om precies tot acties over te gaan op mijn advies op te volgen die ik je al een paar keer heb gegeven!!

  Je hebt “poep” in je hersenen die kennelijk niet functioneren, vuile randdebiel, pedo, homo, stinkdier, witte aap, smeerlap dat je bent. Sterf toch uit en zo spoedig mogelijk alstublieft, doe jezelf een plezier en gooi jezelf van een flat af!!!

  Dat kan je opweg helpen om te stoppen met mij te
  “discussiëren” vieze pedo!!

  Nou gooi jezelf van een flat af of laat het door iemand anders doen, net als die Ivana smit.

 4. Het niet ter harte nemen van goede raad is niet je grootste mankement. Dat kan ik in jouw voordeel dan nog wel zeggen. Maar waarom sodemieter je niet op uit dit land? Daar heeft werkelijk iedereen voordeel bij en niet de laatste plaats jezelf. Wat kan de reden zijn dat je dan toch blijft? Is het elders dan toch niet beter? Is Nederland dan toch het allerbeste land dat er is voor jou? Nergens beter dan hier?

  Dat moet haast wel, want je hebt er veel voor over om hier te blijven. Je geestelijke gezondheid heb je er voor opgeofferd. Maar leververvetting en hoge bloeddruk? Verhoogde kans op een herseninfarct? Is het alleen je uitkering omdat je te beroerd bent om werk te vinden? Is het omdat je in je eentje bijna de IQ gap verklaart?

 5. Emir Joop, En wie zegt dat ik in NL ben kankerhoer, dat vul jij kennelijk in voor mijvuile kanker zieke hoer. Gehandicapt dat je bent, omdat jij niet kan luisteren met jouw geobsedeerd gedra,g vuile witte aap dat je bent. Wat heb ik jou verteld, dat je

  Ga ergens anders jouw zielige gekreet uitte vuile jankerd dat je bent, zielige pedo. Doe jezelf een plezier vuile rat, kanker uit mijn canal en ga jouw zielige gekreet in jouw moederskutje stoppen. Zieke geobsedeerde hoer, hang je kutkop op, waar wacht nog op?

 6. Emir Joop, En wie zegt dat ik, in NL ben kankerhoer, dat vul jij kennelijk in voor mij vuile kankerzieke hoer. Luister gehandicapt dat je bent, omdat jij niet kan luisteren met jouw geobsedeerd gedrag kan ik
  niet helpen, ga dan naar een psychiater laat zelf helpen vuile witte aap dat je bent. Wat heb ik jou verteld, dat je beter jezelf kan gaan ophangen, waar wacht je nog op?

  Ga ergens anders jouw zielige gekreet uitte vuile jankerd, zielige pedo dat je bent. Doe jezelf een plezier vuile rat, kanker uit mijn canal en ga jouw zielige gekreet in jouw moederskutje stoppen zoals ik al eerder heb aangegeven. Zieke geobsedeerde hoer ik heb nog aan andere optie voor je namelijk hang je kutkop op, waar wacht nog op? Moeilijk hé…luisteren handicapt!

 7. Het probleem is nu dat jij ongeveer net zo geloofwaardig bent als Tariq Ramadan gematigd islamitisch is. In die raszuivere landen waar jij fantaseert te wonen subsidiëren ze geen nutteloze strontzakken. Je zou er nog geen dag overleven.

 8. Moet je bij jezelf eens nagaan waarom je het zo belangrijk vind dat je er zelfs over moet liegen. Dat is best wel heel erg sneu vind je niet?

 9. Je snapt het concept van antwoorden niet zo goed. Dat verbaast me dan weer niet. Maar het werkt zo dat als iemand je een vraag stelt dat het antwoord dat je dan geeft betrekking heeft op de gestelde vraag.

  Dit is een moeilijke tekst dat je onwaarschijnlijk goed kunt begrijpen, maar er is vast wel een bewaker of begeleider in de buurt van je gewatteerde cel die je even wil helpen.

 10. Keur het niet goed maar heb wel begrip voor de reactie van de nabestaanden. En dan zo een Kuipers, in ‘naam een van de topadvocaten’ die dan direct er misbruik van maakt door te wijzen op het gewelddadig incident binnen de rechtszaal. En dat zijn client, die moordenaar uit Oss gedwongen was zich te verdedigen. Inderdaad een laf volk en van mijn part had de familie die moordenaar hard op zijn achterhoofd mogen raken.

 11. Emir Joop, val nou toch dood, vuile ongedierte dat je bent. Het werd eens tijd dat oprot naar je hel, daar heb je genoeg ruimte om onzin uit te kramen.

 12. Natuurlijk valt het goed te begrijpen dat de nabestaanden die zak stront wilden meppen. Ik had het zelfs begrepen als ze hem live in de rechtbank in de brand hadden gestoken. Sterker, ik had er alle begrip voor gehad.
  Maar het moet je niet verbazen dat advocaten dat, totaal menselijke reacties, gaan uitbuiten en er de laatste druppel voordeel gaan uitwringen. Advocaten doen dat, want advocaten hebben geen enkel moreel besef. Beroepsmatig niet, en een topadvocaat word je niet als je nog een rudimentaire gewetensfunctie over hebt. Dat mag ondertussen toch wel bekend worden verondersteld neem ik aan?
  Op rechters moet je al helemaal nooit rekenen het juiste te doen. Daartoe zijn ze helemaal niet in staat, het begon er al mee dat ze op school al niet in staat waren een eerbaar beroep te kiezen om voor te studeren. En van daar af aan gaat het dan alleen maar bergafwaarts. Het schijnt dat de meesten D66 stemmen, dus ik bedoel maar. Zelfs daar kiezen ze exact het meest verkeerde uit alle opties.

 13. Oh, ga jij over helzaken W? ben jij waarnemer voor de Grote Bazige Baas In de Lucht?

  Hel is niet voor ongelovigen W. Voor ons bestaat dat niet. Dus dan houdt het op he? Verzin iets anders zou ik zeggen. Iets plausibels wellicht?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.