Pegida plaatst kruizen op plek waar moskee komt

24

Leden van de anti-islambeweging Pegida hebben zaterdag in Enschede tientallen kruizen geplaatst op een plek waar een moskee gebouwd gaat worden. De witte kruizen zijn inmiddels op last van de gemeente verwijderd.

De kruizen staan voor de mensen die zijn vermoord, zo stelt een stem onder het filmpje, tijdens aanslagen in Manchester, Brussel, Londen, Barcelona, Stockholm, Berlijn, Parijs. „Hier ziet u waartoe de islam in staat is.”

Burgemeester Onno van Veldhuizen noemt de actie „walgelijk.” Hij ziet de beelden als „Ku Klux Klan-achtig.” „Als je zo tekeer gaat met een kruis in de vroege ochtend, krijg ik die associatie.” (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

2 REACTIES

  1. onder het mom van : dingen moeten gezegd worden, geen taboes rijst langzaam aan Pegida, Wilders, Le Pen op weg naar de volgende Holocaust…dit keer zijn de gewone moslims de klos (dus we hebben t niet meer over terroristen)

    Als we negeren wat Pegida verbergt, dus de verhalen achter de onvrede binnen de moslimwereld zoals de Europese geheime oorlogen direct of indirect gevoerd in Afrikaans islamitische landen, Midden Oosten en Azie dan krijgen we totaal n ander beeld.

    Vandaag de dag is AFRICOM bezig om een permanenete basis te vestigen in LIBIE om van daaruit alle oorlogen te voeren in AFRIKA en zo AFRIKA weer te koloniseren! Word wakker Nederlander; je regering voert geheime militaire operaties uit tegen gewone oslims in Afrika en t Midden Oosten!

    Terroristenverhaal is gecreeerd om Africa en t MO weer te koloniseren onder t mom van orde en stabiliteit te herstellen!

  2. Terrorisme-islam of wel salafisme is een moordlustige cult dat geobsedeerd is met seks en dood en liefst dat van zoveel mogelijk anderen, dat is gewoon een feit. Dat ze dat met een paar kruizen symboliseren is ludiek maar helpt natuurlijk niks. De moskee waar het hier over gaat is toch weer een ander ding. Dit is meer een potsierlijke en protserige kitschkoepel met superversterkte roeptoeters waarmee Turken worden gelokt voor het wekelijkse aanbidden van de Grote Leider Erdogan. Dat is nou eenmaal wat Turken doen, dus dat kun je Turken niet kwalijk nemen. Die weten niet beter. Waar het werkelijk schuurt is dat het een permanente monument van de totale minachting van het gemeentebestuur voor de bewoners is daar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.