Ismael Lazaar gebruikte doping tegen Rico Verhoeven: vier jaar schorsing

Kickbokser Ismael Lazaar staat voorlopig niet meer in de ring. The Star is voor 4 jaar geschorst voor het gebruik van 4 anabole steroïden voor zijn gevecht met Rico Verhoeven tijdens GLORY 41 op 20 mei 2017.

De 27-jarige Lazaar verloor in de Brabanthallen in Den Bosch op het evenement Glory 41 na drie rondes van Verhoeven, die door de jury unaniem als winnaar werd aangewezen. Het gevecht tussen de zwaargewichten was het hoofdprogramma van de avond.

Door de schorsing moest hij zich afmelden voor een wedstrijd om de Enfusion-wereldtitel zwaargewicht, een maand geleden in Eindhoven tegen Luis Tavares. Zijn tegenstander werd hiermee pas twee dagen van tevoren geconfronteerd. Lazaar is niet in beroep gegaan tegen de dopingstraf. (Bron/ lees verder: NU.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.