Nourdin el Ouali finalist ‘Beste Raadslid van Nederland’

Nourdin el Ouali Beste Raadslid van Nederland

Meer dan 6.600 keer werd er gestemd op de Rotterdamse politicus Nourdin el Ouali, lijsttrekker van Nida. Hij stond daarom vooraan in de finale van de verkiezing ‘Beste Raadslid van Nederland’! Die voorsprong viel niet in goede aarde bij Geen Stijl, vandaar dat het weblog haar achterban zondagavond opriep om op de nummer 2, Rick Brink van CDA Hardenberg, te stemmen.

Geen Stijl schreef daarover:
OPROEP! Die totale islam-lul van NIDA staat op #1, en dat laten we niet gebeuren. Stem dus NU hier op top-CDA’er Rick Brink, en red het land!!
De oproep van Geen Stijl hielp en het aantal stemmen op Rick Brink steeg. Echter niet genoeg om El Ouali te verslaan. Uiteindelijk werd de verkiezing offline gehaald waarbij de stand nog steeds in het voordeel van Nourdin el Ouali stond:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.