Nourdin el Ouali (Nida) grijpt naast titel ‘beste raadslid’ ondanks meeste stemmen

187

Lijsttrekker Nourdin El Ouali van de Rotterdamse partij NIDA is toch niet het Beste Raadslid van Nederland geworden. In de finale riep de vakjury Johnas van Lammeren van de Amsterdamse Partij voor de Dieren tot winnaar uit. De winnaar werd voor de helft bepaald door het aantal stemmen en de andere helft door een jury.

El Ouali kreeg wel in alle rondes de meeste publieksstemmen (zo’n 20.000 in totaal), waarna hij de Publieksprijs kreeg. De Nida-voorman werd door de jury geroemd als een „een redenaar van hoge klasse” die scherpe argumenten vaak „wonderschoon” brengt.

De verkiezing voor Beste Raadslid verliep dit jaar chaotisch nadat de omstreden website geenstijl.nl haar lezers opriep om op CDA-raadslid Rick Brink uit Hardenberg te stemmen om zo te voorkomen dat een moslim deze verkiezing zou winnen. De verkiezing werd hierna tijdelijk stilgelegd. (Bron/ lees verder: RTV Rijnmond)

1 REACTIE

  1. We are a bunch of volunteers and starting a brand new scheme in our
    community. Your website provided us with useful info to work on. You’ve performed an impressive
    task and our whole neighborhood shall be thankful to you.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.