Geruchten over scheiding Marokkaanse koning en echtgenote

3682

Geruchten over scheiding Marokkaanse koning en echtgenote

De echtgenote van de Marokkaanse koning Mohammed VI is wereldwijd onderwerp van speculatie en geruchten, doordat Spaanse media meldden dat de koning (54) en zijn prinses-gemaal Lalla Salma (39) zijn gescheiden. Het Spaanse blad Hola schreef eergisteren: ‘Koning Mohammed VI, 54 jaar, en prinses Lalla Salma, 39 jaar, zijn gescheiden volgens meerdere bronnen dicht bij het paleis’.

Prinses Lalla Salma van Marokko(Fez, 10 mei 1978) is de vrouw van de Marokkaanse koning Mohammed VI en de moeder van kroonprins Moulay Hassan en prinses Lalla Khadija. Salma Bennani werd geboren op 10 mei 1978 in de Marokkaanse stad Fez. Zij is de eerste vrouw van een Marokkaanse vorst die in het openbaar werd gepresenteerd en de titel van prinses kreeg.(Foto: WHO/PIERRE ALBOUY)

De speculaties over Lalla Salma begonnen toen de prinses-gemaal eind vorige maand niet aan het bed van haar man zat nadat hij in Parijs een hartoperatie had ondergaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.