Grote afschuw om video poging tot verkrachting minderjarige [video]

Een video met verschrikkelijke beelden van een meisje die door een jongen wordt aangerand op klaarlichte dag op straat gaat rond op social media. Het minderjarige slachtoffer schreeuwt het uit terwijl de daders geamuseerd hun gang gaan.

Op sociale media wekt het filmpje veel afschuw en woede. Het filmpje toont het meisje op de grond op een onbebouwd terrein, waarbij haar kleren worden afgestroopt. Het slachtoffer schreeuwt en smeekt de jongen om haar los te laten. “Heb jij geen zus?”, schreeuwt ze naar hem terwijl ze probeert zich los te worstelen.

Maar de jongen negeert haar noodkreten en blijft haar uitkleden, waarna hij haar intieme delen aanraakt onder het goedkeurende oog van zijn medeplichtige, die de hele scène filmt zonder tussenkomst. De plaats en datum van de daad is onbekend.

Internetgebruikers reageren massaal op de schokkende beelden van de aanranding van een meisje in Marokko. Velen gebruiken de hashtag #Tu_n’as_pas_de_sœur (“je hebt geen zus”) – verwijzend naar de woorden van het minderjarige slachtoffer, om hun afkeer en woede te delen.

Het filmpje doet denken aan het beruchte nieuwsbericht dat vorig jaar nationale verontwaardiging opwekte toen een meisje met een verstandelijke beperking seksueel misbruikt werd in een bus in Casablanca.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.