Marokko adverteert brutaal in VS voor WK-bid 2026 [VIDEO]

Tijdens een oefenwedstrijd tussen IJsland en Peru in de Verenigde Staten, heeft Marokko niet geaarzeld om zijn kandidatuur voor de organisatie van het WK-2026 in Rusland te promoten.

De VS heeft zich samen met Canada en Mexico in een gezamenlijke bid ook kandidaat gesteld voor de organisatie van het WK 2026. Laat Marokko, als enige overgebleven concurrent, nou zo brutaal zijn om in de VS zelf de eigen kandidatuur uitgebreid te promoten.

Bij de stemming op 13 juni in Moskou kiezen de 211 bij de FIFA aangesloten nationale bonden tussen het gezamenlijke bid van de Verenigde Staten, Canada en Mexico en dat van de enige overgebleven concurrent, Marokko.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.