VIDEO: Nederlandse minister spreekt vloeiend Arabisch en Frans

VIDEO: Nederlandse minister spreekt vloeiend Arabisch en Frans

Op de Facebook pagina van NowThis News is een filmpje verschenen waarin vol lof wordt gesproken over de Nederlandse Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag. In het filmpje spreekt zij vloeiend Arabisch en Frans tijdens een persconferentie in Tunesië. En dat is eigenlijk niet zo gek want Kaag studeerde Arabische taal- en letterkunde in Leiden en is getrouwd met de voormalig Palestijns ambassadeur en Fatah-politicus Anis al-Qaq.

Sigrid A.M. Kaag is een Nederlandse politica en diplomaat. Zij is sinds 26 oktober 2017 namens haar partij D66 minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking in het kabinet-Rutte III. De bewindsvrouw voor Ontwikkelingssamenwerking staat bekend als pro- Palestijns en dat is tegen het zere been van Likoed Nederland, De Dagelijkse Standaard, en natuurlijk ook Geert Wilders en GeenStijl.

Laatst genoemden voeren een hetze tegen haar omdat zij kritisch is over Israël. En ben je niet pro-Israël, dan ben je in de ogen van geharnast rechts anti-Israël en dus een antisemiet, een terrorismeverheerlijker en een moslimknuffelaar aldus jalta.nl.

Bekijk het filmpje op NowThis News:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.