Hollandse leeuwen van Marokko op cover Voetbal International

Hollandse leeuwen van Marokko op cover Voetbal InternationalHet bekende tijdschrift Voetbal International (VI) opent deze week met een opwarmertje voor het WK: een cover gekleurd in Marokkaanse kleuren en opgevuld met ‘De Hollandse Leeuwen van Marokko‘.

Op de cover van de nieuwe VI, die vanaf woensdag in de schappen ligt, zijn de Marokkaans-Nederlandse voetballers Hakim Ziyech, Zakaria Labyad, Karim El Ahmadi en de broers Sofian en Nordin Amrabat te zien die allen in Nederland zijn geboren en uitkomen voor Marokko.

In het artikel ‘In het voetspoor van de Hollandse Leeuwen in Marokko’ wordt deze week volop aandacht besteedt aan onze Marokkaanse internationals.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.