Azarkan(DENK) zet Rutte(VVD) op zijn plek in debat haatimams

Azarkan(DENK) zet Rutte(VVD) op zijn plek in debat haatimams

In de Tweede Kamer vond gisteren een debat plaats over zogenoemde ‘haatimams’ in Nederland. En dat leidde tot een aanvaring tussen Arno Rutte van de VVD en Farid Azarkan van DENK. Rutte richtte zijn pijlen op Azarkan die zich op zijn beurt afvroeg waarom de VVD of anderen in de Kamer stil waren toen een andere haatprediker, Geert Wilders, zijn haat zaaide. “Toen hoorde ik niemand er over. Ook hoor ik u nooit over de veiligheid van moskee├źn en een groep mensen” aldus Azarkan die de VVD’er verweet boter op zijn kop te hebben en selectief verontwaardigd te zijn. Bekijk een stuk van het debat hier:

2 REACTIES

 1. Touche meneer Azarkan zo moet je die arrogante hypocriete Rutte (getver wat een nare uitstraling heeft hij) aanpakken. En ik begrijp niet waarom men denkt dat Aboutaleb bedreigd wordt. Jneid heeft gene oproep gedaan om Aboutaleb iets aan te doen. Het enige wat hij zei over hem is dat Aboutaleb een afvallige moslim is. Trouwens was het niet dezelfde Rutte en zijn partij die schande erover sprak toen Aboutaleb zei dat hij een beetje salafist is ? Wat is die Azarkan toch goed he. En neen Rutte niet Azarkan is een schande maar u!

 2. Dit is hypocrisie van de bovenste plank
  Elke keer zoekt men iets om moslims en islam op een sluwe wijze aan te vallen en een kwaad daglicht te zetten. Alsof godsdienst hier iets mee te maken heeft.
  Dit is meten met 2 maten en dit laat zien hoe selectief men is in het parlement maar ook daar buiten.
  De reactie en het gedrag van Rutte is herkenbaar en valt in de categorie als ik geen argumenten meer weet dan zeg ik eigenlijk.. je hoort hier niet thuis…. en loop ik weg
  Eigelijnk zelfde als gedrag van Wilders en de racisten die geen dialoog zoeken maar mensen uitsluiten op hun afkomt, ras en goedsdienst.
  Onbetrouwbaar en hypocriet
  Hoezo Aboutaleb met de dood bedreigd? ach wat zielig allemaal en wat een aandacht weer.
  Is dit misschien een vertaling van de media met de telegraf voorop en anderen die allemaal klaar staan om hun mening te geven wat op zich niets mis mee is, maar het zou hun sieren om heel goed te luisteren naar wat er exact gezegd wordt en niet later een draai aan hun woorden te geven om de publiek opinie te manipuleren.
  Nee erg hypocriet, selectief en en ben het niet altijd eens met Denc maar in dit geval heeft Azerkan die Rutte goed op z’n nummer gezet en dus 3.0 voor Azerkan, want het klopt wat Azerkane zegt: je hoort bijna niemand als het gaat om moslims beledigen, haat en verdeeldheid zaaien of hun gebedshuizen bedreigen maar nu staat de hele kamer op z’n achterste poten wat erg
  is dit. Zelfs de woorden die gebruikt woorden door politici bij gevallen als de afschuwelijke en haat video van Wilders, zijn zacht en slectief gekozen en getuigt van gebrek aan lef en ballen om deze te veroordelen in harde en scherpe woorden, nee want men is bang voor de reactie van de gewone man en vrouw. en dus stemmen verliezen en dus macht verliezen en dus de lekkere en aangename plek op de pluche verliezen en dit getuigt en laat des te meer zien dat er wel degelijke met 2 maten wordt gemeten en hypocriet bezig is.
  Dit is mijn mening. Heb tegen niemand iets maar ben wel tegen elke vorm van onrechtvaardigheid, onderdrukking, hypocrisie, meten met 2 maten, geweld, haatzaaiers en racisme.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.