Cosmopolitan: Ruba Zai gezicht van moslima-lijn Dolce & Gabbana

Ruba Zai gezicht van moslima-lijn Dolce & Gabbana

Ze timmert al meer dan drie jaar aan de weg met haar fashion blog Hijab Hills en vorig jaar werd de Afghaans-Nederlandse Ruba Zai het gezicht van de eerste moslima-lijn van het Italiaans modehuis Dolce & Gabbana(D&G). En als dat niet genoeg is staat ze vanaf dinsdag ook nog op de cover van modeblad Cosmopolitan(foto).

Vorig jaar werd de Rotterdamse Ruba benaderd door designer Stefano Gabbana. Inmiddels showt ze, als het gezicht van de nieuwe ramadan-campagne, op het instagramaccount van Dolce & Gabbana kleurrijke gewaden en hoofddoeken voor veertien miljoen volgers schrijft etnomarketing.nl.

Dinsdag verschijnt haar verhaal over de samenwerking met D&G in de nieuwe Cosmo. Het is wereldwijd de eerste cover van de Cosmopolitan met een hijabi, zegt Ruba trots op Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.