Waar gaat Hakim Ziyech komend seizoen spelen?

Hakim Ziyech lijkt aan het einde van het seizoen Ajax te verlaten. De Ajacied zegt dat hij niet langer meer voor Ajax denk te spelen na dit seizoen. Hij zegt toe te zijn aan een nieuwe stap in zijn voetbalcarrière.

“Ik vind dat ik er wel aan toe ben. Dat heb ik wel vaker gezegd, denk ik. Het is niets nieuws. Ik wil mezelf uitdagen en verder ontwikkelen. Dan is het misschien wel tijd om verder te kijken en een nieuwe uitdaging te zoeken”, vertelt Ziyech vrijdag aan FOX Sports.

De Marokkaans-international heeft nog geen idee waar hij komend seizoen speelt. ”Ik zie vanzelf wel wat er gebeurt. Ik heb nog een WK voor het oog.” Ziyech kan zich tijdens het WK ‘in the picture’ spelen en het toernooi weleens aangrijpen om een transfer te verdienen naar een internationale topclub.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.