Schandalige actie Ajax-fans: Ziyech krijgt klap van Ajax fans

Met de 3-0 verloren wedstrijd zondag tegen PSV en het mislopen van het kampioenschap hebben de fans van Ajax zich van hun slechtste kant laten zien. Terwijl ze in het Philips Stadion vuurwerk gingen afsteken en gooien, wachtten ze na de verloren wedstrijd de spelers van Ajax op bij de Amsterdam Arena.

Hier dwongen ze de spelersbus tot stoppen en eisten ze het vertrek van Van der Sar en dat Ziyech nooit meer voor Ajax mag spelen. Als supporter blijf je van spelers af, maar een aantal personen dat de spelersbus van Ajax tot stoppen dwong, gaf Hakim Ziyech een zwiep, nadat hij de bus had verlaten, schrijft De Telegraaf.

Ziyech heeft zelf nog niet gereageerd, maar dat de woede-uitbarsting van de fans, die vooral op hem was gericht, hard bij de middenvelder is aangekomen, staat vast. Ziyech heeft inmiddels alle Ajax-uitingen op zijn Instagram-account verwijderd.

Dat de teleurstelling van het misgelopen kampioenschap en de vernedering bij PSV op Ziyech wordt afgereageerd is triest en onbegrijpelijk. Hoewel de prestaties van Ajax tegenvallen, is Ziyech juist aan een uitstekend seizoen bezig en staat hij op het punt te worden uitgeroepen tot beste speler van de Eredivisie.


De NOS heeft beelden gemaakt van de boze Ajax-fans, die bij de Johan Cruijff Arena verhaal kwamen halen en eisten dat de spelers uit de bus zouden stappen. Even later werd zelfs het vertrek van Edwin van der Sar geƫist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.