Ajax gaat opnieuw proberen om Marokkaanse speler te halen

379

Ajax ziet Hakim Ziyech deze zomer hoogstwaarschijnlijk vertrekken uit de Arena. De Amsterdamse club lijkt echter al opzoek te zijn naar een andere Marokkaanse international. Ajax is namelijk van plan om werk te maken van Zakaria Labyad en deze over te nemen van FC Utrecht, meldt Voetbal International zondagavond.

Labyad is een oude bekende van trainer Erik ten Hag. De twee werkten al samen bij FC Utrecht. Afgelopen winter werd Labyad al nadrukkelijk aan Ajax gelinkt, maar een overstap bleef toen uit.

De Amsterdammers hebben echter nog altijd zeer concrete interesse in de Marokkaanse voetballer. Het contract van Labyad loopt nog tot 2020 en dus zou die overeenkomst afgekocht moeten worden voor een transfer naar Amsterdam. (Bron/ lees verder: VI)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.