WK-wedstrijden Marokko op groot scherm in Amsterdam Osdorp

269

De voetbalwedstrijden van de Atlas Leeuwen op het WK-2018 in Rusland worden naar verwachting op een groot scherm live uitgezonden in het stadspark van Osdorp in Amsterdam. Dat is op initiatief van Amsterdammer Mourad el Otmani.

‘Er is veel belangstelling voor het WK. Dus wij dachten, waarom organiseren we niet iets op een centrale plek met supporters? Een gezellig centrum creëren voor jong en oud’, zegt El Otmani aan AT5. Hij ging over zijn plan in gesprek met de gemeente en daar werd positief gereageerd.

Op de dag van de wedstrijden worden voorafgaand aan de wedstrijd activiteiten voor de kinderen georganiseerd, zo valt te lezen op de Facebook-pagina van het evenement. ‘Kinderactiviteiten met luchtkussens, sport en spel en een voetbaltoernooi.’ Om 17.00 wordt vervolgens de wedstrijd gekeken. El Otmani verwacht een duizendtal bezoekers. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.