Zakaria Labyad: Droom om bij Ajax te voetballen

137

Het is nu echt definitief. Zakaria Labyad verruilt FC Utrecht voor Ajax. De middenvelder tekende maandag een contract voor vier seizoenen in Amsterdam.

“Mijn familie en vrienden zijn heel trots en weten hoe hard ik hiervoor heb gewerkt”, zegt Labyad op de website van zijn nieuwe club. “Dat ik uiteindelijk hier sta, is een enorme stap vooruit. De top van Nederland is het streven en daar ben ik nu.”

De transfer van Labyad hing al enige tijd in de lucht. In de Johan Cruijff ArenA wordt hij herenigd met trainer Erik ten Hag, die in januari door Ajax werd overgenomen van FC Utrecht. Beide clubs hebben niet bekendgemaakt hoeveel geld er met de overgang gemoeid is, maar naar verluidt zou het om een transfersom van zo’n 7 miljoen euro gaan. PSV zou ook interesse hebben getoond in Labyad, maar daar wilde hij niet heen.

Bekijk hier het interview met Zakaria Labyad over zijn transfer. Hij deelt onder andere dat een droom voor hem uitkomt om voor Ajax uit te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.