Pegida aanhangers zien af van barbecue voor moskee en nemen speklappen mee naar huis

De anti-islamgroep Pegida heeft op het laatste moment toch maar afgezien van de geplande varkentjes-barbecue voor de deur van de Laleli-moskee in Rotterdam. Ongeveer twintig aanhangers van de anti-islam groep was van plan varkens te roosteren tijdens het avondgebed.

Op het allerlaatste moment heeft de groep toch afgezien van de barbecue en hebben ze hun varkentjes mee teruggenomen. Als reden hebben ze opgegeven dat de politie hun veiligheid niet zou kunnen garanderen.

Naar schatting waren een paar honderd tegendemonstranten bij de moskee aanwezig en vormden ze een menselijke ketting. De sfeer ter plekke was gemoedelijk.

3 REACTIES

  1. Dit laat opnieuw zien dat Aboutaleb bang is voor zijn eigen plek door zgn zich te beroepen op recht van demonstratie van een stelletjes fascisten en racisten, als dit geen gevaar vormt voor de openbaarde orde dan weet ik het niet meer.
    Hij verbiedt wel de Palestijnse vlag????
    Abou is gezien vanuit zijn eigen belang, geen baat bij het verbieden van deze demonstratie, want stel je voor, dan krijgt hij veel kritiek terwijl het duidelijk gaat om een stelletje racisten die uit zijn op herrie schoppen en anderen uitdagen puur vanuit onverdraagzaamheid.
    Onbetrouwbaar en puur opportunisme

  2. Hé, we lezen niets over relmarokkanen in Noordwijk. Is deze site ietwat selectief in de berichtgeving? Of is het plaatsvervangende schaamte?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.