De KNVB gaat voor WK2026 in Marokko

De KNVB zal morgen voor Marokko kiezen als organisator van het WK 2026. Dat schrijft het Algemeen Dagblad vandaag, naar aanleiding van berichtgeving van de voetbalbond. De KNVB verkiest daarmee het Marokkaanse bid boven dat van de Verenigde Staten, Canada en Mexico meldt de krant.

Volgens de NOS wil Marokko het WK voetbal 2026 organiseren en benadrukt maar wat graag de locatie; dichtbij Europa en in een tijdzone die maximaal drie uur afwijkt van Europa, Afrika en een deel van Zuid-Amerika.

Of de wens van Marokko ook werkelijkheid wordt moet woensdag duidelijk worden als in Moskou wordt gestemd over de toewijzing van het WK. Marokko neemt het op tegen een gezamenlijk bid van Amerika, Canada en Mexico.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.