Kroongetuige Nabil B: ‘familie moet beter beschermd worden’

122
Politie zoekt kleding van liquidatie verdachte
Politie foto van de vermoedelijke schutter in moordzaak Reduan B.

Familieleden van Nabil B., de kroongetuige in de zaak van de bloedige drugsoorlog en liquidaties in Amsterdam en Utrecht, moeten beter worden beschermd. Als dat niet gebeurt dan trekt B. zich mogelijk terug. Dat meldt de NOS vandaag.

De broer van B., Reduan, werd vermoord nadat bekend was geworden dat B. justitie helpt in de zaak. Direct daarna werd de familie van Nabil B. door zwaarbewapende agenten uit huis gehaald en naar een ander adres gebracht. Maar de kroongetuige vindt dat zijn familie nog beter beschermd moet worden.

“Er bestaat grote vrees dat de wraak en de wens bij de opdrachtgever(s) om deze en mogelijk andere kroongetuigen af te schrikken, nog niet is geëindigd na de moord op Reduan”, zeiden de advocaten vandaag.(Bron/Lees meer: NOS.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.