Bekende Nederlanders wensen Marokko succes op WK 2018

Bekende Nederlanders wensen Marokko succes op WK 2018

In een serie van korte films wensen diverse bekende Nederlanders Marokko en Marokkanen veel succes met het Wereldkampioenschap voetbal dat vandaag in Rusland begint. Ondermeer Patrick Kluivert, Louis van Gaal, Johnny de Mol, Jandino, Humberto Tan, Wesley Sneijder en Ruud van Nistelrooij hebben een gelukwens voor Marokko opgenomen.

De filmpjes zijn gemaakt voor ‘Alle ballen op Ziyech’, een live talkshow Vrijdag om 16.40u van de Nieuwe Maan op Facebook rond alle WK-wedstrijden van Marokko. Met Dries Boussatta, Willem van Hanegem, Thomas Rijsman en vele anderen.

Marokko mag na twintig jaar weer meespelen in het wereldkampioenschap voetbal. Veel Marokkanen in Marokko zijn dolgelukkig. Ook in Nederland reageren Marokkanen enthousiast want het nationaal team van Marokko telt vijf Nederlandse Marokkanen. Dat zijn Hakim Ziyech, Karim El Ahmadi, de broers Sofyan en Nordin Amrabat en Mbark Boussoufa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.