FIFA boos op Marokko na slechte behandeling Amrabat

De FIFA heeft geschokt gereageerd op de medische behandeling van de Marokkaanse aanvaller Nordin Amrabat na zijn hersenschudding tegen Iran.

Het zag er vrij angstaanjagend uit, hoe Amrabat als een soort voddenpop in elkaar zakte. De daarop volgende behandeling door de medische staf van Marokko was schokkend. De medische staf van Marokko spoot water in zijn gezicht en gaf Amrabat wat klapjes in zijn gezicht!

Michel D’Hooghe, voorzitter van de medische commissie van wereldvoetbalbond FIFA, heeft er geen begrip voor: “Wij waren geschokt toen we de beelden zagen en hebben geen begrip voor de houding van de dokter. Op een teamworkshop voorafgaand aan het WK hebben we uitgebreide uitleg gegeven aan de teamartsen hoe je een hersenschudding moet behandelen. We hebben onmiddellijk een brief geschreven aan de Marokkanen,” zegt hij volgens de NOS.

D’Hooghe geeft wel aan dat de Marokkanen na de wedstrijd perfect hebben gehandeld door Amrabat naar het ziekenhuis te sturen en te laten onderzoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.