Mohammed VI spreekt dank uit: geraakt door steun Algerije [video]

290

Buurlanden Marokko en Algerije hebben al tijden een slechte verhouding. Maar nu even niet sinds Algerije in Moskou zijn zijn steun heeft uitgesproken voor de kandidatuur van Marokko voor de organisatie van het WK-2026.

Koning Mohammed VI heeft de Algerijnse President Abdelaziz Bouteflika bedankt voor zijn steun en stelt in zijn bericht geraakt te zijn door de steun van Bouteflika en het besluit van Algerije om voor Marokko te stemmen in Moskou.

De inhoud van de brief werd door de ambassadeur van Marokko in Algiers aan El Bilad TV onthuld:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.