Nederlandse journalisten opeens niet geïnteresseerd in onvolledige en kwalijke berichtgeving

Dat de politieke partij DENK maar liefst drie zetels heeft in de Tweede Kamer is voor vele politici en Nederlandse journalisten een doorn in het oog. Want hiermee hebben vele Marokkaanse en Turkse Nederlanders een duidelijke stem gekregen in de Nederlandse politiek. Dit botst dan ook vaak met de traditionele Nederlandse standpunten betreft standpunten over maatschappij, geloof en nationale en internationale politiek.

Dat Nederlandse journalisten maar al te graag DENK onderuit willen brengen is deze week nogmaals heel duidelijk geworden door de lastercampagne met nepnieuws. In aanloop naar de verkiezingen voor de Tweede Kamer heeft DENK namelijk met vele ideeen zitten spelen om de partij te promoten. Een ervan was om een banner te maken met Wilders die zegt: “Na 15 maart gaan we Nederland zuiveren.” Een typisch Wilders’ uitspraak zou je denken.

Toch denken de Nederlandse journalisten eindelijk een stok te hebben om DENK ermee te slaan. Azarkan legt uit:

2 REACTIES

  1. Fatima Elattik is een valse profiteur die het snoeppotje dat subsidie heet heel goed weet te vinden. Of waren die privé ritten met de taxi ook door de media verzonnen ? Dezelfde media die Elattik ontmaskerde als een graaiende liegende hoofddoekdragende moslima. Ik zou zeggen zet die hoofddoek toch af en gedraag je niet zou schijnheilig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.