België door op WK dankzij doelpunten Belgische Marokkanen

247
België door op WK dankzij doelpunten Belgische Marokkanen
Invaller Chadli schiet België in slotminuut naar kwartfinales WK.

België is op het wereldkampioenschap in Rusland door naar de volgende ronde, na een spannende wedstrijd tegen Japan. De Rode Duivels, die na 52 minuten met 0-2 achter stonden, ontsnapte aan een vroege uitschakeling en daarbij was een belangrijke rol weggelegd voor Belgische Marokkanen.

In de slotminuut wisten de Belgen de wedstrijd tegen Japan te winnen met een beslissend doelpunt van Nacer Chadli. Hij maakte het derde doelpunt en bracht de eindstand helemaal terug naar 3-2. Even daarvoor zorgde Marouane Fellaini Bakkioui voor het gelijkspel, door een doelpunt dat hij maakte na een assist van Eden Hazard.

België mag het vrijdag opnemen tegen Brazilië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.