Badr Hari blijft in Marokko wonen

Badr Hari gaat gewoon in Marokko blijven wonen met zijn vrouw en kinderen. Dit gaat hij doen tot zijn twee dochters volwassen zijn. Dit vertelt Badr in een interview aan het blad Linda.

“Ik was eerst niet van plan zo lang in Marokko te zitten, maar naarmate mijn kinderen ouder worden denk ik steeds vaker dat ik hier blijf totdat ze achttien zijn, zodat ze hun school goed kunnen afmaken,” zegt hij in het interview.

Zijn oudste dochter Amber is nu vijf jaar en zit in Marokko op een Amerikaanse school. „Ze denkt en praat in het Engels, maar spreekt ook Nederlands en Marokkaans”, vertelt de kickbokser, die in Rabat woont. Zijn vrouw Daphne spreekt al Arabisch. „Die is veel pienterder qua talen dan ik. Alleen durft ze het nog steeds niet waar ik bij ben.”

Lees meer op de website van Linda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.