Spaanse Supercup dit jaar gespeeld in één wedstrijd in Tanger

De Spaanse Supercup bestaat dit jaar uit één wedstrijd op neutraal terrein en zal niet gespeeld worden met een gebruikelijke heen- en terugmatch, zo meldde de Spaanse voetbalbond RFEF deze week.

De Marokkaanse stad Tanger heeft de grote eer gekregen om de Spaanse Supercup te mogen hosten. Het is nu de bedoeling dat Sevilla en Barcelona in het Grand Stade de Tanger gaan strijden om de Supercopa op 12 augustus.

De Spaanse bond overwoog het duel in Madrid of Valencia te laten spelen, maar vreesde daar voor lege tribunes. In Tanger hoopt de bond veel Marokkaanse voetbalfans te trekken. Sevilla en Barcelona krijgen beide 900.000 euro als compensatie voor de reis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.