Getuige: ‘Ridouan Taghi was opdrachtgever moord Martin Kok’

337

De Marokkaans-Nederlandse crimineel Anouar B., die in Marokko vastzit voor de moord op de zoon van een rechter, heeft het maffiakopstuk Ridouan Taghi aangewezen als opdrachtgever voor de moord op misdaadblogger Martin Kok.

In opdracht van Taghi heeft de in Den Bosch opgepakte Achraf B. (25) de moord uitgevoerd. Dat blijkt volgens het OM uit verklaringen van Anouar B, die belastende informatie heeft gedeeld met de politie over zowel Achraf B. als kopstuk Taghi. Zelf wordt Anouar B. uit Zuilen verdacht van het plegen van een aanslag in Marrakech, maar ook van een mislukte aanslag met een bom onder de auto van Kok in juli 2016.

Ashraf B. (25) ontkende gisteren in de rechtbank verantwoordelijk te zijn voor de moord op Kok. Zijn ‘baas’ Ridouan Taghi is de meest gezochte crimineel van Nederland en wordt gezien als extreem gevaarlijk en gewelddadig.

1 REACTIE

  1. […] De Marokkaans-Nederlandse crimineel Anouar B., die in Marokko vastzit voor de moord op de zoon van een rechter, heeft het maffiakopstuk Ridouan Taghi aangewezen als opdrachtgever voor de moord op misdaadblogger Martin Kok. In opdracht van Taghi heeft de in Den Bosch opgepakte Achraf B. (25) de moord uitgevoerd. Dat blijkt volgens het OM uit … Source : https://www.maghreb.nl/2018/07/12/getuige-ridouan-taghi-was-opdrachtgever-moord-martin-kok/ […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.