Vanavond UFC debuut Abu Azaitar in gevecht met Braziliaanse Vitor Miranda

De Duits-Marokkaanse vechter Abu Azaitar treedt vanavond de ring in zijn UFC debuut tijdens de UFC Fight Night 133 in Hamburg. Azaitar neemt het op tegen de Braziliaan Vitor Miranda in de Middleweight divisie.

Azaitar heeft al veel partijen gewonnen binnen een aantal mixed-martial-artsorganisaties. Hij won acht van zijn laatste negen partijen, en heeft sinds 2012 niet meer verloren. Azaitar heeft onder meer een titel op zijn naam staan bij de hoog aangeschreven Duitse GMC organisatie.

Azaitar zou in eerste instantie al in 2017 tijdens UFC Rotterdam zijn UFC debuut maken tegen Siyar Bahadurzada maar moest met een blessure afhaken.

Het gevecht van vanavond maakt onderdeel uit van het MMA-evenement UFC Fight Night. Abu Azaitar vertelde aan Duitse media dat hij “sneller en explosiever” was dan Vitor Miranda en op “de knock-out van de avond” hoopte:

Abu Zaitar vertelde ook dat hij naar Marokko was verhuisd en dat hij de Koning had ontmoet. Hij bedankte Mohammed VI voor zijn steun.

Een paar highlights uit 2017:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.