El Hamdaoui wordt technisch directeur Chabab Rif Al Hoceima

Mounir El Hamdaoui hangt zijn voetbalschoenen per direct aan de wilgen en wordt technisch directeur van de Marokkaanse club Chabab Rif Al Hoceima. Dat heeft de Marokkaanse club zelf gemeld.

Hij zou in zijn nieuwe functie zelfs al enkele spelers hebben gecontracteerd. Bij zijn nieuwe werkgever heeft hij de volgende Nederlanders meegenomen: Abdel Malek El Hasnaoui (24, ex-FC Eindhoven), Toni Varela (32, verleden bij FC Dordrecht, Excelsior, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk), Mawouna Amevor (26, verleden bij FC Dordrecht en Go Ahead Eagles), Guy Ramos (32, verleden bij Roda JC Kerkrade, RKC en FC Dordrecht) én Rafik El Hamdi (24, ex-FC Volendam) worden aan de selectie van de Marokkaanse eersteklasser toegevoegd.

El Hamdaoui begon zijn loopbaan zelf bij Excelsior en speelde in het buitenland voor onder meer Tottenham Hotspur, Fiorentina en Málaga. In Nederland speelde hij onder meer voor Willem II, AZ en Ajax.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.