Fly Orange is failliet en annuleert alle vluchten naar Marokko, reizigers gedupeerd

Reizigers die een vlucht naar Marokko via touroperator Fly Orange hebben geboekt, zien deze reis in rook opgaan. De reisorganisator heeft nu definitief een faillissement aangevraagd en annuleert onmiddellijk alle vluchten, meldt het bedrijf op de eigen website.

FlyOrange belooft in hetzelfde bericht gedupeerde reizigers op de hoogte te stellen als de rechtbank een curator heeft aangewezen. Zij kunnen dan proberen hun geld terug te vorderen van het reisbureau.

FlyOrange legt de schuld van het faillissement bij de Portugese chartermaatschappij Aviatrade. Die zou vooruitbetaalde vluchten niet hebben uitgevoerd, waardoor het Nederlandse reisbureau in acute geldproblemen zou zijn gekomen.

AviaTrade ontkent en zegt tegen RTL Nieuws dat Fly Orange hun betalingsverplichtingen niet is nagekomen. Ondertussen zijn vele vakantiegangers de dupe van de praktijken van Fly Orange.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.