Miljardair Mohamed Hadid dol op Marokko

317

De Palestijnse miljardair Mohamed Hadid is dol op Marokko. Zijn liefde voor het Arabische land steekt hij niet onder stoelen of banken. Op sociale media spreekt de vastgoedmakelaar vol lof over Marokko. De 69-jarige miljardair heeft in zijn residentie in Los Angeles een complete woonkamer ingericht op z’n Marokkaans (zie hieronder) waar hij dol op is.

Onlangs was hij nog in Marokko. Hij Twittert daarover: “Ja, ik ben in het land van schoonheid, kleur, cultuur, muziek en de meest sensuele geuren. Het land van melk en honing … Moorse architectuur .. Islamitische kunst. Deze plek inspireert me en geeft me de wil om het in al mijn internationale ontwerpprojecten te integreren. Ik hou van je Marokko. Je geeft de Arabische wereld trots. (Foto) !! door @peterbaratti bij een van mijn projecten in LA ontworpen door Hadid. En gebouwd met het geweldig en getalenteerd team in Casablanca (Art Wood).”

Tijdens zijn verblijf in Marokko met zijn vriendin, de Iraanse Shiva Safai, deelde de vader van Gigi en Bella Hadid regelmatig foto’s op social media.

Marrakech time

Een bericht gedeeld door Mohamedhadid (@mohamedhadid) op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.