Jammer… Badr Hari in september niet tegen Verhoeven

Vet balen! Badr Hari en Rico Verhoeven gaan voorlopig nog niet met elkaar de ring in voor een potje kickboksen. Dat blijkt uit een bericht op het Instagram-account van de Marokkaanse Nederlander. Hari ontkende tegenover een volger dat hij op 29 september gaat vechten tijdens een groot evenement in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Glory kondigde onlangs een groot evenement aan in Amsterdam, waar wereldkampioen Verhoeven het nog tegen een onbekende opponent zou opnemen. De hoofdact gaat blijkbaar dus nu niet tussen Hari en Verhoeven.

Na het laatste gevecht, in 2016 toen Verhoeven won, spraken beide vechters zich uit over een rematch. Ze wilden allebei, alleen de vraag was wanneer. Vele fans hoopten op een rematch in Amsterdam. De voor Marokko uitkomende Hari laat via Instagram weten dat het vermoedelijk aan Verhoeven ligt dat er geen gevecht is. “Zij zijn er niet klaar voor”, en “Geen gevecht in september”, zijn twee van de hashtags die hij gebruikt.

Where we learned it all ??? #TheyAreNotPrepared #BuildingTheVictory #NoFightInSeptember

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.