‘Stijlvolle Nadia Moussaid weet op de late avond te imponeren’

689

Eva Jinek ging een week eerder dan gepland met zwangerschapsverlof waardoor presentatrice Nadia Moussaid (34) eerder dan gedacht het stokje over mocht nemen van Jinek.

Sindsdien ontvangt de Marokkaans Nederlandse veel positieve reacties. Met haar show weet ze regelmatig tot wel 700.000 kijkers te boeien.

Moussaid wordt geprezen, ook door een columnist in de Limburger, die schrijft: “Deze presentatrice, eindelijk een fris gezicht op tv, verdient een dikke pluim. Al vanaf uitzending één vanuit de studio van Jinek spat ze van de tv af. De invalster is stijlvol, ze straalt rust uit en als je al eventjes de ogen dichtdoet, is het alsof je Sacha de Boer hoort praten. Zenuwen zie je bij Nadia niet, ze lijkt de show al lang van haver tot gort te kennen.”

De talkshow Laat op Eén – met Nadia Moussaid is in de maand augustus 2018 de vervanger van Jinek. In Laat op Eén wordt de actualiteit van de dag behandeld met verschillende gasten. Het programma is gedurende vier weken in de maand augustus 2018 elke werkdag op de late avond te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.