Noussair Mazraoui kiest voor Marokko

Noussair Mazraoui kiest voor Marokko
Foto: (c) NOS Studio Voetbal | Koeman vertelt in het programma over gesprek met Mazraoui

De Marokkaans-Nederlandse profvoetballer Noussair Mazraoui verkiest het Marokkaanse elftal boven Oranje. Dat maakte hij deze week bekend. De 20-jarige in Leiderdorp geboren Mazraoui moest de knoop doorhakken nadat hij door bondscoach Hervé Renard van Marokko was opgeroepen voor de kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen Malawi.

Afgelopen week sprak Ajacied Mazraoui met bondscoach Ronald Koeman over zijn perspectief bij het Nederlands elftal. “Ik heb niet gezegd dat ik hem ga selecteren, maar dat ik hem graag in de toekomst bij Oranje zie”, vertelde Koeman afgelopen zondag in NOS Studio Voetbal (FOTO).

“Nederland is mijn land en Marokko is ook mijn land. Ik heb de afgelopen week ook een heleboel keer een beeld gevormd van hoe het zou zijn om in het Oranje-shirt in een vol stadion te spelen. En geloof me, dat zag er mooi uit. Het liefst zou ik voor allebei de landen uitkomen, maar dat kan natuurlijk niet” zegt Mazraoui in De Telegraaf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.