Ziyech maakt van Gala Voetballer van het Jaar een familiefeestje

Ajax-middenvelder Hakim Ziyech werd maandagavond verkozen tot Voetballer van het Jaar 2018. Hij ontving in Hilversum de Gouden Schoen. De moeder van de Marokkaanse middenvelder was ook bij de uitreiking aanwezig en kwam ook het podium op.

Met de ontvangst van de prijs, kwam een prachtig einde aan een absolute topweek. Na de kwalificatie voor het hoofdtoernooi van de Champions League, een fenomenaal nieuw contract bij Ajax en een klinkende zege op Vitesse straalde de Marokkaan nadat hij de Gouden Schoen in ontvangst had genomen.

De middenvelder van Ajax troefde hiermee ploeggenoot Matthijs de Ligt en voormalig AZ-speler Alireza Jahanbakhsh af. Ziyech maakte van de uitreiking een familiefeestje: hij had onder meer zijn zus en moeder meegenomen. Die laatste bedankte de middenvelder uitgebreid in zijn dankwoord. “Ik wil iedereen bedanken, maar mijn moeder in het bijzonder. Mama, jij geeft mij kracht.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.