Man steekt zeven mensen neer in Parijs

126

Bij een mesaanval in het noordoosten van Parijs zijn zondagavond laat zeven mensen verwond. Vier zijn met ernstige steekwonden opgenomen in het ziekenhuis. Volgens Le Parisien is de aanvaller meerderjarig en heeft hij de Afghaanse nationaliteit.

De steekpartij begon even voor 23.00 uur bij een bioscoop in het negentiende arrondissement. De man, die gewapend was met een lang mes en een ijzeren staaf, begon laat in de avond opeens op willekeurige voorbijgangers in te steken, aldus getuigen volgens diverse media.

Op een terrein vlakbij de bioscoop waren een aantal mannen aan het jeu-de-boulen. Die probeerden de man te stoppen door de zware ballen naar zijn hoofd te gooien. Dat stopte de aanvaller niet. De man vluchtte weg en stak nog vier mensen neer. Een speciaal commando hield de aanvaller kort daarna aan, acht minuten na het begin van de aanval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.