Aanhouding in woning vlogger om zedendelict

257

In de woning van de populaire vlogger Youness O. is afgelopen zaterdag een persoon aangehouden op verdenking van een zedendelict. Het is nog niet duidelijk of het echt om Youness zelf gaat of juist om een ander persoon. Het vermoeden bestaat echter dat het om O. zelf gaat, maar de politie wil dit nog niet bevestigen.

Volgens De Telegraaf hebben bronnen binnen de politie richting de krant gelekt dat het om de omstreden vlogger zelf gaat en dat hij wordt verdacht van ongepast seksueel gedrag met een verstandelijk beperkt meisje van vijftien jaar oud.

Omdat het onderzoek nog in volle gang is wil de politie vooralsnog niets kwijt. De aanhouding vond niet plaats tijdens het doorzoeken van het huis. O. was tijdens de doorzoeking niet thuis. De politie zou met behulp van de brandweer via het balkon de woning binnen zijn gegaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.