Badr Hari accepteert gevecht met Jamal Ben Saddik

Badr Hari is zaterdagavond tijdens de GLORY 59 kickboksgala in de Johan Cruijff ArenA uitgedaagd door Jamal Ben Saddik, die even daarvoor op overtuigende wijze had afgerekend met zijn opponent D’Angelo Marshall.

Ben Saddik nodigde Hari na zijn overwinning uit om de ring te betreden. De Nederlandse Marokkaan gaf gehoor aan de oproep en klom de vechtersring in. Hari, die niet bepaald onder de indruk was, zegt er klaar voor te zijn. „Je bent niet mijn eerste keuze, maar als je het graag wil, vind ik het prima. Ik ben er klaar voor”, aldus Hari.

Verder is het nog altijd wachten op een nieuw gevecht tussen Verhoeven en Badr Hari, die elkaar eind 2016 in Oberhausen al eens troffen. Hari moest het gevecht toen al snel staken vanwege een armblessure. De Amsterdamse Marokkaan maakte begin dit jaar zijn rentree in de ring door van Hesdy Gerges te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.