Fouad Ambelj is wereldkampioen breakdancen (video)

Fouad Ambelj is de nieuwe wereldkampioen breakdance. In Zurich wist de 25-jarige Fouad aka Lil Zoo de Amerikaan Luigi overtuigend te verslaan in de finale van de Red Bull BC One.

De Red Bull BC One is het nummer één kampioenschap van de discipline waarvan de grote finale in één avond wordt gehouden. Hierin staan de beste breakdancers ter wereld tegenover elkaar voor een jury van voormalige kampioenen.

De Marokkaan heeft in totaal vier keer meegedaan en wist nu voor het eerst het kampioenschap te winnen. Hij werd hiermee de tweede Afrikaan die de titel won, na de Algerijnse Ali Remdane, “Lilou”, in 2005 en 2009.

De finale:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.