‘Verdwenen’ Kamerlid Wassila Hachchi keert terug bij D66

Voormalig Tweede Kamerlid Wassila Hachchi keert terug bij haar oude partij D66. Dat meldt ze in een gesprek met De Volkskrant.

De Marokkaans Nederlanse grijpt het vertrek van Alexander Pechtold aan om zich weer in te schrijven. Alhoewel ze geen directe uitspraken doet over Pechtold, zegt ze wel dat ze hoopt dat de partij voor een ander type leider kiest. ,,Ik mis echt authentiek leiderschap bij D66.”

Hachchi was van 2010 tot 2016 Kamerlid, maar vertrok vrij plotseling om het campagneteam van Hillary Clinton in Amerika te versterken terwijl ze in Nederland wel gewoon wachtgeld opstreek. Daarvoor kreeg ze veel kritiek. Om die reden werd ze bijna geroyeerd door de partij, maar uiteindelijk werd die beslissing teruggedraaid.

Na twee jaar kriebelt het volgens haar weer en besloot Hachchi zich opnieuw aan te melden als lid van D66. Een actieve rol in de partij sluit ze zeker niet uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.