Marokko blameert zich op Comoren met een 2-2 gelijkspel

82

Marokko heeft in en tegen de Comoren in de kwalificatie voor voor de Afrika Cup teleurgesteld met een 2-2 gelijkspel. De ‘Leeuwen van de Atlas’ kwamen in het uitduel met 1-2 voor en leken de wedstrijd zo te eindigen.

In blessuretijd ging het dan toch mis toen El Fardou Ben het tweede doelpunt aan de zijde van de Comoren maakte. Hierdoor verliest Marokko twee belangrijke punten.

De Marokkanen staan er ondanks het gelijkspel nog wel goed voor in de strijd om een ticket voor de Afrika Cup. Een overwinning op Malawi in de volgende wedstrijd is voldoende voor plaatsing voor het toernooi van volgend jaar in Kameroen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.