Mohammed Allach vertrekt bij Maccabi Haifa: ‘Heb een prachtig land leren kennen’

261

Mohammed Allach heeft besloten om de Israëlische club Maccabi Haifa te verlaten als technisch directeur.

Allach verruilde vorig jaar Vitesse voor Maccabi. De voormalige beleidsman van de KNVB haalde meteen daarna hoofdtrainer Fred Rutten en spits Michiel Kramer naar Israël.

Rutten staat nu juist onder druk vanwege de tegenvallende seizoenstart van Maccabi, dat op de achtste plaats van de ranglijst staat. De verwachting is dan ook dat trainer Fred Rutten, aangesteld door Allach, snel ontslagen zal worden.

Mohammed Allach op de website van Maccabi Haifa: “Dit is geen makkelijk moment, maar zo is het voetbal. Maccabi Haifa is een grote club en het was een eer hier te mogen werken. Ik wil iedereen hier graag bedanken, ik heb een prachtig land leren kennen. Ik wens Maccabi Haifa veel succes in de toekomst en zal altijd fan van de club blijven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.