AZ-aanvaller Oussama Idrissi opgenomen in definitieve selectie van Marokko

91

Oussama Idrissi behoort voor heet eerst tot de definitieve selectie van Marokko voor de interlands tegen Kameroen en Tunesië, zo maakt de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) bekend. Daarmee lijkt de 22-jarige vleugelaanvaller van AZ definitief de keuze voor de Leeuwen van de Atlas te hebben gemaakt.

Idrissi kwam afgelopen jaar nog diverse keren uit voor Jong Oranje, maar is nu niet meer door bondscoach Erwin van de Looi opgenomen in de voorselectie. De aanvaller van AZ heeft elf interlands voor Jong Oranje achter zijn naam staan, waarin hij drie keer scoorde.

Als Idrissi minuten maakt in de interland tegen Kameroen, op 16 november voor de kwalificatie van de Afrika Cup, mag hij niet meer van nationale ploeg wisselen. Vier dagen later neemt Marokko het in een oefeninterland op tegen Tunesië. Naast Idrissi zijn ook Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui door bondscoach opgenomen in de selectie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.