Man die voor kerstman werd aangezien bezoekt nu elk jaar een jongen met geschenken

177

Een grote vriendschap is gaan bloeien tussen ‘kerstman’ Hussain en een jongetje die dacht de echte kerstman eindelijk te hebben ontmoet.

Het begon allemaal vier jaar geleden in 2013 toen Alfie nog twee jaar was. De heer Hussain liep toevallig langs een huis in zijn omgeving in Londen toen het jongetje ‘kerstman’ naar hem riep. De man liep drie huizen verder en kwam terug omdat hij het huis niet kon passeren zonder het jongetje een geschenk te geven, vond hij. Dus liep hij terug en gaf het jongetje wat geld. Tussen de twee groeide sindsdien een grote vriendschap, die ertoe leidde dat Hussain elk jaar het jongetje bezoekt om hem geschenken te brengen tijdens de kerst.

Alfie’s moeder, Tracy Ashford-Rose, vertelde BuzzFeed Newsr dat Kerstmis niet hetzelfde zou zijn zonder een bezoek van “Santa”. Hij komt jaarlijks langs, ook tijdens de verjaardag van Alfie. “We noemen hem nu Grandad Christmas. We zien hem het hele jaar door, hij schudt Alfie’s hand en geeft een geschenk. Kerstmis zou nu niet meer hetzelfde zijn zonder hem,” zegt de moeder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.