Souad El Markhous is de etnische zakenvrouw van 2018

In Rotterdam werd zaterdag 10 november de prijs voor etnische zakenvrouw van het jaar voor de vijftiende keer uitgereikt. Souad El Markhous is de etnische zakenvrouw van 2018. De Marokkaans-Nederlandse is mede-eigenaar van bouwbedrijf De Combi in Amsterdam. Ze nam in 2014 het failliete bouwbedrijf waar ze boekhouder was over omdat ze investeerders vond die in haar geloofden. Inmiddels loopt het bedrijf weer goed.

Met de prijs wil de Stichting Etnische Zakenvrouwen Nederland deze vrouwen een podium geven en hen als voorbeeld stellen voor jonge vrouwen. “Mensen met een multiculturele achtergrond komen veelal negatief in het nieuws. Wij willen juist positieve voorbeelden geven”, zegt voorzitter Maritza Russel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.